Prekių katalogas

Čiulptuko laikiklis Canpol EXOTIC ANIMALS 51/023

  • Čiulptuko laikiklis Canpol EXOTIC ANIMALS 51/023

    Kodas: Canpol 51/023 Turk
    Lizingo skaičiuoklės
    • gf
    • ml
    Skaičiuojama...
    i
    Gamintojas
    Canpol babies
    Spalva
    Turquoise
    Pristatymas
    2-5 darbo dienos
  • EXOTIC ANIMALS kolekcijos čiulptukas yra praktiškas dalykėlis, kuris apsaugos mėgstamą čiulptuką nuo nukritimo, susitepimo ar pasiklydimo.
    Universalus dirželis gale leidžia jį pritvirtinti prie bet kokio čiulptuko su rankena, o kitame gale esantis saugus segtukas leidžia pritvirtinti juostelę prie kūdikio drabužėlių.
    Tinka daugumai čiulptukų su laikikliu. 
    Bus naudinga tiek namuose, tiek pasivaikščiojimo metu.

    Pakuotėje yra 1 vnt.
    Dėmesio! Prekė nėra žaislas. Saugumo sumetimais laikykite jį vaikams nepasiekiamoje vietoje, kai nenaudojate. Atsiradus pirmiesiems nusidėvėjimo ar pažeidimo požymiams, gaminį reikia išmesti.
    Nepamirškite nepratęsti gaminio, kad pritvirtintumėte čiulptuką.

    Laikykite gaminį švarų. Skalbti rankomis 30°C temperatūroje su kūdikių muilu. Nuvalykite drėgna šluoste. Nevirti. Neplikykite. Venkite šiurkščių, subraižytų įrankių. Laikykite gaminį švarioje vietoje. Juostą klijuokite tik prie vaiko drabužių. Jūsų vaiko saugumui.
    ĮSPĖJIMAS!
    Prieš kiekvieną naudojimą atidžiai patikrinkite gaminį. Išmeskite jį, kai atsiranda pirmieji pažeidimo ar susidėvėjimo požymiai. Niekada neilginkite gaminio, kad pritvirtintumėte čiulptuką! Niekada neprisiriškite prie virvelių, kaspinėlių, nėrinių ar laisvų drabužių dalių. Vaikas gali uždusti. Nenaudokite, jei jūsų vaikas guli lovelėje ar lopšyje arba yra neprižiūrimas suaugusiojo. Pastaba: gaminys nėra žaislas. Nenaudokite jo kaip žaislo ar dantukų. Produktą laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje.
    ​ 

    ----------------------------
    Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.
      Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas)
      Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 65554949 arba el. paštu info@vezimeliu-kampelis.lt.
      Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.     
  • Alternatyvios prekės