Prekių katalogas

Canpol buteliukas 240 ml ANTI-COLIC 35/217

  • Canpol buteliukas 240 ml ANTI-COLIC 35/217

    Kodas: Canpol-35/217 Beige
    Lizingo skaičiuoklės
    • gf
    • ml
    Skaičiuojama...
    i
    Gamintojas
    Canpol babies
    Amžius
    3+mėn
    Spalva
    Smėlio
    Pristatymas
    2-5 darbo dienos
  • EasyStart NEWBORN BABY buteliukas nuo pilvo dieglių yra lengvas, patvarus ir skaidrus.
    Jis pagamintas iš saugaus polipropileno be BPA.
    Žiedukas pagamintas iš minkšto ir saugaus silikono.
    Jame yra 3m+ silikoninis žindukas, primenantis mamos krūtį. Dėl to jis leidžia derinti maitinimą krūtimi ir maitinimą iš buteliuko. Jame įrengta efektyvi antidieglių sistema.
    Veiksmingas vožtuvas nuo pilvo dieglių neleidžia susidaryti oro burbuliukams maiste, sumažina pilvo dieglius, per didelį atspindį ir dujų kaupimąsi.
    Palengvina kombinuotą maitinimą krūtimi ir iš buteliuko. Jo forma primena motinos krūtį
    Profiliuota forma užtikrina teisingą laikymą maitinant iš buteliuko.
    Plati anga palengvina butelio plovimą ir užpildymą.
    Nuskaitoma ir tiksli skalė leidžia greitai paruošti maistą.
    Butelis pagamintas iš saugios, modernios medžiagos. Jis lengvas ir skaidrus.
    Suderinamas su Canpol Babies EasyStart pientraukiais.
    Talpa: 240ml.
    Produktas be bisfenolio A
    Rekomenduojamas amžius nuo 3 mėn

    Buteliukas tinka Easy&Natural elektriniam pientraukiui, EasyStart elektriniam pientraukiui ir Basic rankiniam pientraukiui. Tiesioginio išsiurbimo į buteliuką galimybė palengvina saugų kūdikio maitinimą ką tik išsiurbtu mamos pienu. Galimi keli spalvų variantai.
    Buteliuką galima dezinfekuoti ir pašildyti mikrobangų krosnelėje (buteliukas turi būti atidarytas).
    Buteliuką galima plauti indaplovėje (maks. temp. 65℃).
    Nerekomenduojama čiulptuko dėti į indaplovę.
    Vaisių sultys ar arbatos gali palikti nuosėdas arba pakeisti spalvą ant buteliuko / spenelio, o tai nekeičia jo savybių. Butelis pagamintas Europos Sąjungoje.
    PASTABA! Prekės ženklas Canpol babys rekomenduoja žindymą kaip sveikiausią maitinimo būdą. Pradėti duoti pieną alternatyvia forma rekomenduojama tik pasikonsultavus su gydytoju, akušere ar vaistininku, kai žindyti neįmanoma arba jo nepakanka.
    UŽ JŪSŲ VAIKO SAUGUMĄ IR SVEIKATĄ 

      Prieš pirmą ir kiekvieną naudojimą nuplaukite visas gaminio dalis ir jas dezinfekuokite. 5 minutes padėkite į verdantį vandenį. Taip siekiama užtikrinti higieną. Nuvalykite prieš kiekvieną naudojimą. Verdantis ir kietas vanduo gali sukelti kalkių nuosėdų efektą. Kruopščiai nuplaukite visas dalis švariu vandeniu, įskaitant tas vietas, kurios gali būti nematomos, bet kur praėjo maistas, kad pašalintumėte maisto likučius. Panaudoję išimkite likusį maistą iš buteliuko ir žinduko, nuplaukite, nuplaukite ir dezinfekuokite garų/elektriniame sterilizatoriuje arba verdančiame vandenyje. Buteliuką galima plauti indaplovėje (maks. temp. 65℃). Nerekomenduojama čiulptuko dėti į indaplovę. Kietos cheminės medžiagos / plovikliai gali sugadinti gaminį. . Nenaudokite jokių antibakterinių medžiagų. Prieš kiekvieną naudojimą apžiūrėkite žinduką ir traukite žindymą visomis kryptimis. Ypač kai kūdikis turi dantis. Išmeskite po pirmųjų pažeidimo ar silpnumo požymių. Neužveržkite buteliuko fiksavimo žiedo, nes tai gali sutrikdyti žinduko ventiliaciją. Visada patikrinkite, ar nėra nuotėkio. Niekada jokiu būdu nedidinkite spenių srauto angų, nes galite sugadinti spenį. Būkite ypač atsargūs kaitindami mikrobangų krosnelėje. Visada maišykite pašildytą maistą, kad temperatūra pasiskirstytų tolygiai, ir prieš duodami jį vaikui patikrinkite skysčio temperatūrą. Kai šildote maistą mikrobangų krosnelėje, nepamirškite palikti butelio atidaryto. Nedėkite gaminio į karštą orkaitę ir nekaitinkite dujinėje/elektrinėje viryklėje. Nepalikite žinduko tiesioginiuose saulės spinduliuose ar karštyje arba dezinfekavimo priemonėje („sterilizavimo tirpale“) ilgiau nei rekomenduojama, nes tai gali susilpninti spenį. Rekomenduojama pakeisti spenį maks. po 2 mėnesių naudojimo. 

    ----------------------------
    Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.
      Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas)
      Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 65554949 arba el. paštu info@vezimeliu-kampelis.lt.
      Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.     
  • Alternatyvios prekės