Prekių katalogas

AVENT buteliukas 125 ml ANTI-COLIC su AirFree vožtuvu, 810/14

  • AVENT buteliukas 125 ml ANTI-COLIC su AirFree vožtuvu, 810/14

    Kodas: Avent-810/14
    Lizingo skaičiuoklės
    • gf
    • ml
    Skaičiuojama...
    i
    Gamintojas
    AVENT
    Amžius
    0+mėn
    Pristatymas
    2-5 darbo dienos
  • Žindukas pripildytas pieno, o ne oro
    AirFree™ vožtuvas sukurtas taip, kad žindukas visada būtų pripildytas pieno, o ne oro.
    Tai reiškia, kad kūdikis gauna mažiau oro ir maitinimo metu gali sėdėti vertikalioje padėtyje.
    Tai sumažina dažnų maitinimo problemų
    Tai padeda sumažinti refliuksą ir oro rijimą, o maitinimas tampa patogesnis jums ir jūsų kūdikiui.

    Unikalus AirFree™ vožtuvas traukia orą iš žinduko, todėl gerdamas kūdikis praryja mažiau oro. Tai gali užkirsti kelią maitinimo problemoms, tokioms kaip pilvo diegliai, refliuksas ir vidurių pūtimas.

    Įrodyta, kad antidieglių sistema mažina pilvo dieglius ir diskomfortą*
    Klinikiniai tyrimai parodė, kad Philips Avent buteliukas sumažina pilvo dieglius ir diskomfortą*. Kaip? Žindelyje esantis vožtuvas neleidžia susidaryti vakuumui, kol kūdikis geria, ir užtikrina nepertraukiamą maisto tekėjimą. Tai gali padėti sumažinti pilvo dieglius, vidurių pūtimą, vėmimą ir raugėjimą.

    AirFree™ vožtuvas yra vientisas, todėl jį lengva valyti ir surinkti.
    AirFree™ vožtuvą galima lengvai pritvirtinti prie bet kurio „Philips Avent“ buteliuko nuo pilvo dieglių. Valymas taip pat yra vaikiškas žaidimas dėl plataus kaklo ir kelių valomų dalių.

    Paprasta naudoti
    Pripildykite buteliuką pieno, uždėkite AirFree™ vožtuvą ant buteliuko krašto ir atsukite žinduką. Vieną kartą palaikykite nuspaudę buteliuką, kad užpildytumėte spenį, ir būsite pasiruošę eiti. Maitinimo metu įsitikinkite, kad AirFree™ vožtuvo šerdis yra viršuje. Spenis išlieka pilnas pieno net ir laikomas horizontaliai, kad būtų lengviau maitinti vertikaliai.

    Butelis gali būti naudojamas su AirFree™ vožtuvu arba be jo
    Galite naudoti savo Philips Avent buteliuką nuo pilvo dieglių su AirFree™ vožtuvu arba be jo. „AirFree™“ vožtuvas suderinamas su mūsų 125 ml, 260 ml ir 330 ml talpos „Philips Avent“ buteliukais nuo pilvo dieglių.

    Siurbtuko forma sukurta optimaliai siurbimo padėčiai
    Siurbtuko forma užtikrina optimalią siurbimo padėtį, o briaunota konstrukcija neleidžia siurbtukui paslysti, todėl galima nepertraukiamai ir patogiai maitinti.

    Galimi įvairūs siurbimo etapai
    Kai jūsų kūdikis auga, jo gėrimo įpročiai keičiasi. Pasirinkite žinduką, kurio tekėjimo greitis atitinka jūsų kūdikio vystymąsi. „Philips Avent“ buteliukus nuo pilvo dieglių galima naudoti su „AirFree™“ vožtuvu arba be jo, bet tik su „Philips Avent“ žindukais nuo pilvo dieglių.

    Galima derinti su kitais Philips Avent gaminiais
    Mūsų buteliukų nuo pilvo dieglių asortimentas buvo sukurtas taip, kad būtų galima naudoti bet kokį viršūnėlių ir buteliukų derinį. Taigi galite lengvai pereiti nuo butelio prie geriamojo puodelio ir snapo puodelio su mažiau dalių.
    Straipsnio informacija

    Prekės numeris: 16173
    EAN: 8710103852605
    Gamintojo numeris: SCF810/14
    Siuntimo svoris: 0,500 kg 

    Prieš pirmą ir po kiekvieno panaudojimo geroi išplaukite ir praskalaukite vandeniu.
    Sterilizavimas-garų sterilizatoriuje.
    AVENT,Pfilips 

    BE DĖŽUTĖS 

    ----------------------------
    Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.
      Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas)
      Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 65554949 arba el. paštu info@vezimeliu-kampelis.lt.
      Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.